UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" GOSTOVALA NA KRKU S EDUKATIVNOM PREDSTAVOM „LUCIJINA PRIČA“ U OŠ "FRAN KRSTO FRANKOPAN" - PODRUČNA ŠKOLA BAŠKA

15.04.2024.g., udruga "Hepatos Rijeka" gostovala je s predstavom „Lucijina priča“ usmjerenoj prevenciji rizičnih ponašanja mladih i razvoja ovisnosti u Osnovnoj školi "Fran Krsto Frankopan" - Područna škola Baška. 
Predstavu je pogledalo 13 učenika/ca osmih razreda uz psihologinju Ivu Žužić i razrednicu 8.razreda.
Projekt "KAZALIŠNE PRIČE NA OTOCIMA I U GORSKOM KOTARU" udruge "HEPATOS RIJEKA" podržan je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

EDUKATIVNA PREDSTAVA "LUCIJINA PRIČA" UDRUGE "HEPATOS RIJEKA" U OŠ "TURNIĆ"

15.04.2024.g., u 9.40 h, udruga "HEPATOS RIJEKA" gostovala je u Osnovnoj školi "Turnić" sa svojom edukativnom predstavom „Lucijina priča“ usmjerenoj prevenciji rizičnih ponašanja mladih i zlouporabe droga.
Gostovanje je dio programa " KAZALIŠNE PRIČE ", financiranog od strane Ministarstva zdravstva RH. 
Kroz izvedbu glumaca kazališta EDUKAZ, predstavu je pogledalo 52 učenika/ca osmih razreda škole uz 5 nastavnika.

EDUKATIVNA PREDSTAVA "LUCIJINA PRIČA" I RADIONICA NA RABU POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA

U sklopu projekta "KAZALIŠNE PRIČE NA OTOCIMA I U GORSKOM KOTARU" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, 10.04.2024.g., gostovali smo na Rabu u Srednjoj školi "Markantuna de Dominisa" Rab sa izvedbom edukativne predstave "LUCIJINA PRIČA", usmjerene prevenciji rizičnih ponašanja i zlouporabe droga među mladima.
Uz pedagoga Zorana Antunovića i profesore škole, na izvedbi je sudjelovalo 60 učenika, a nakon izvedbe održana je i radionica „PREVENCIJA RIZIČNIH PONAŠANJA" pod vodstvo

"ŽIVOT S VAGOM" U DRVODJELJSKOJ I STROJARSKOJ ŠKOLI RIJEKA

U sklopu projekta "KAZALIŠNE PRIČE" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, 09.04.2024.g., gostovali smo u Drvodjeljskoj i strojarskoj školi u Rijeci.
 
Ukupno 63 učenika prvih razreda škole, uz psihologinju Renatu Domijan, pogledalo je našu edukativnu predstavu "ŽIVOT S VAGOM", usmjerenu prevenciji poremećaja u prehrani, a realiziranu u suradnji s kazalištem EDUKAZ.
 

PSI HE(L)P RADIONICE U SREDNJOJ PRIRODOSLOVNOJ I GRAFIČKOJ ŠKOLI RIJEKA

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci, u sklopu programa PSI HE(L)P, kojeg financira Ministarstvo zdravstva RH, provela je set od tri edukativne radionice za učenike u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka. 
 
Radionice "Ne vjeruj svemu što misliš" i "Tko treba psihologa?" održane su 28.02.2024.g.

UDRUGA HEPATOS RIJEKA NA RADIONICI „MINDFUL MOTION“

U petak 22.03.2024.g., Udruga "Hepatos Rijeka", odnosno naša projektna suradnica Marina Deželjin, sudjelovala je na radionici u sklopu Erasmus + treninga pod nazivom „Mindful motion“.

PSI H(E)LP RADIONICE ZA SREDNJU ŠKOLU "DR. ANTUNA BARCA" CRIKVENICA

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci, u sklopu programa PSI HE(L)P kojeg financira Ministarstvo zdravstva RH, provela je set od tri edukativne radionice za učenike u Sš "Dr. Antuna Barca" Crikvenica.
 
Radionice "Što bi bilo da ne komuniciramo?" i "Tko treba psihologa?" održane su 01.12.2023.

"LUCIJINA PRIČA" U STRUKOVNOJ ŠKOLI U GOSPIĆU

U sklopu programa "KAZALIŠNE PRIČE" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, 18.03.2024.g., gostovali smo u Strukovnoj školi Gospić.
Ukupno 97 učenika/ica prvih razreda, uz psihologa Zvonimira Šimića te 6 nastavnika/ica, pogledalo je našu edukativnu predstavu "Lucijina priča" s ciljem prevencije rizičnih ponašanja kod mladih, u izvedbi suradnika iz kazališta „EDUKAZ“.
Nakon predstave održana je i radionica „Ka

Pages

Subscribe to Udruga Hepatos Rijeka RSS