I KROZ 2019. NASTAVLJAMO BESPLATNO, DOBROVOLJNO I ANONIMNO SAVJETOVANJE I TESTIRANJE NA HEPATITIS B, C I HIV U SURADNJI S NASTAVNIM ZAVODOM ZA JAVNO ZDRAVSTVO PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE, ODJELIMA EPIDEMIOLOGIJE I MIKROBIOLOGIJE U PROSTORU UDRUGE

Poštovani, sa zadovoljstvom vas obaviještavamo da se dobrovoljno, besplatno i anonimno savjetovanje i testiranje na hepatitis B, C i HIV, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelima epidemiologije i mikrobiologije, nastavlja i dalje, od 17.01.2019., u redovitom terminu, svaki četvrtak, od 13.00 - 15.00 h, u prostoru Centra za anonimno, dobrovoljno i besplatno savjetovanje i testiranje na hepatitis B, C i HIV naše udruge "HEPATOS RIJEKA", Blaža Polića 2/III, Rijeka (Brajda, iznad studentskog restorana INDEX).

BOŽIĆNA ČESTITKA

Dragi prijatelji, korisnici i suradnici, 
polako prolazi još jedna kalendarska godina, kao i godina našeg uspješnog djelovanja. Trudili smo se biti što bolji i produktivniji. Puno se toga odradilo i postiglo. Hvala od srca svima koji su nam u tome bili od pomoći na bilo koji način kroz naš rad. Svima skupa želimo mirne i čestite blagdane te još zdraviju, sretniju, uspješniju i produktivniju 2019. uz nastavak zajedničkih uspjeha.
Vaš "HEPATOS RIJEKA"

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI U SURADNJI S ODJELOM PREVENCIJE POLICIJSKE UPRAVE PRIMORSKO-GORANSKE I GRAĐEVINSKO TEHNIČKOM ŠKOLOM RIJEKA

Dana 14.12.2018., s početkom u 12.00 h, u suradnji udruge "HEPATOS RIJEKA", Policijske uprave Primorsko-goranske, Odjel prevencije, RI TEATRA i Građevinske tehničke škole Rijeka, u prostoru Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeka, a povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, odigrana je edukativna predstava "LUCIJINA PRIČA" usmjerena prevenciji rizičnih ponašanja među mladima za učenike Građevinsko tehničke škole u Rijeci.

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI U SURADNJI S ODJELOM PREVENCIJE POLICIJSKE UPRAVE PRIMORSKO-GORANSKE

Dana 12.12.2018., s početkom u 12.00 h, u suradnji udruge "HEPATOS RIJEKA", Policijske uprave Primorsko-goranske, Odjel prevencije i RI TEATRA, u prostoru Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeka, a povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, odigrana je edukativna predstava "LUCIJINA PRIČA" usmjerena prevenciji rizičnih ponašanja među mladima za učenike Medicinske škole u Rijeci.

OBILJEŽAVANJE MJESECA BORBE PROTIV OVISNOSTI EDUKATIVNOM PREDSTAVOM NA RABU

Dana 11.12., u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s RI TEATROM, gostovala je sa svojom edukativnom predstavom "LUCIJINA PRIČA" usmjerenoj prevenciji rizičnih ponašanja među mladima na Rabu.

AKCIJA DIJELJENJA EDUKATIVNOG I PROMOTIVNOG MATERIJALA I BESPLATNIH KONDOMA NA RIJEČKOM KORZU POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA HIV/AIDS-a 2018.

Istog datuma, u petak, 30.11.2018.g., tijekom prijepodneva, djelatnik i volonteri udruge "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s udrugom CroMSIC Rijeka, dijelili su edukativni i promotivni materijal udruge te besplatne kondome zainteresiranim građanima na riječkom Korzu.

Pages

Subscribe to Udruga Hepatos Rijeka RSS