PREMIJERA EDUKATIVNE PREDSTAVE "ŽIVOT S VAGOM" UDRUGE "HEPATOS RIJEKA"

13.10.2021.g., s početkom u 13.00 h, u prostoru Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, odradili smo premijeru edukativne predstave "ŽIVOT S VAGOM" na tekst g. Branka Ružića i uz recenziju prof. dr. sc. Davor Štimca, predsjednika Hrvatskog društva za debljinu HLZ-a.
Zahvaljujemo svima koji su se odazvali našem pozivu za sudjelovanjem, našim sjajnim suradnicima iz RI TEATRA kojima čestitamo na izvrsnoj izvedbi te Gradu Rijeka i Primorsko-goranskoj županiji na podršci i potpori u organizaciji ovog događaja.

TERENSKA AKCIJA PREGLEDA FIBROSCAN UREĐAJEM U POREČU

Dana 12.10.2021.g., u suradnji s KBC-om Rijeka, Klinikom za internu medicinu, Predstojnikom prof.dr.sc. Davorom Štimcem i Alojzijem Lackovićem, dr.med. specijalizantom interne medicine te udrugom INSTITUT iz Pule, održali smo terensku akciju pregleda jetre zainteresiranih korisnika Drop-in centra udruge Institut u Poreču FIBROSCAN uređajem za određivanje stupnja fibroze jetre.
Akcija je pobudila interes korisnika te je bila vrlo uspješna, a mi zahvaljujemo našim suradnicima na gostoprimstvu i suradnji.

UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" SUDJELOVALA U FOKUS GRUPI VEZANO UZ RUTINSKA SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA VIRUSNE HEPATITISE B, C TE HIV

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u ponedjeljak, 11.10.2021.g., od 10.00 do 12.00 h, u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Službe za suzbijanje zlouporabe droga, sudjelovala je u provedbi fokus grupe vezano uz rutinska dijagnostička testiranja na virusne hepatitise i HIV uz savjetovanje. Kao što je najavljeno, provedba fokus grupa odvijala se u online formatu, a u ime udruge sudjelovala je Ana Martinez di Monte Muros.

POZIVNICA ZA PREMIJERU PREDSTAVE „ŽIVOT S VAGOM„ UDRUGE „HEPATOS RIJEKA“

Poštovani/a,
sa zadovoljstvom Vas pozivamo na svečanu premijeru edukativne predstave „ŽIVOT S VAGOM„ udruge „HEPATOS RIJEKA„ u suradnji s RI TEATROM.
Premijera je zakazana za 13.10.2021.g., srijeda, 13.00 h, Hrvatski kulturni dom na Sušaku ( HKD ), Strossmayerova 1, Rijeka.
Predstava je treći dio trilogije edukativnih predstava programa prevencije rizičnih ponašanja mladih „KAZALIŠNE PRIČE„ udruge „HEPATOS RIJEKA„, realiziranog u suradnji s RI T

UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" SUDJELOVALA NA WEBINARU "KULTURA, STRUKTURA I MENADŽMENT"

07.10.2021. g., od 10.00 - 12-00 h, udruga "HEPATOS RIJEKA" sudjelovala je na webinaru "KULTURA, STRUKTURA I MENADŽMENT" - Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i ACT GRUPE.
Voditelj je bio g.

UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" SUDJELOVALA NA SAVJETODAVNOM TEMATSKOM SASTANKU MINISTARSTVA ZDRAVSTVA VEZANOM UZ UTVRĐIVANJE PRIORITETNIH PODRUČJA FINANCIRANJA PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA IZ JAVNIH IZVORA U 2022. GODINI

Dana 16.09. od 14.00 h udruga "HEPATOS RIJEKA" sudjelovala je na savjetodavnom tematskom sastanaku o Nacrtu Sektorske analize Ministarstva zdravstva za utvrđivanje prioritetnih područja financiranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge organizacije civilnog društva iz javnih izvora u 2022. godini.

AKCIJE TESTIRANJA NA HEPATITIS C I ŠTAND UDRUGE "HEPATOS RIJEKA" POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA HEPATITISA 2021.

Kako smo i najavili, uz odličnu medijsku popraćenost, dana 28. i 29.07., u prostoru udruge, dvjema akcijama dobrovoljnog, anonimnog i besplatnog testiranja na hepatitis C brzim anti-genskim testovima na slinu, uz savjetovanje sa specijalistom epidemiologom za sve zainteresirane građane, u suradnji s Odjelom epidemiologije NZJZ PGŽ, obilježili smo Svjetski dan hepatitisa.

TESTIRANJE NA HEPATITIS C BRZIM ANTIGENSKIM TESTOVIMA U UDRUZI "HEPATOS RIJEKA" POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA HEPATITISA

Iskoristite priliku i saznajte svoj status. Testirajte se dobrovoljno, anonimno i besplatno antigenskim testom na hepatitis C i savjetuje se sa specijalistom epidemiologom 28.07. (srijeda) i 29.07. (četvrtak) 2021.g., od 13.00 - 15.00 h, u prostoru udruge "HEPATOS RIJEKA"  Blaža Polića 2/ III, Rijeka (Brajda, iznad studentskog restorana INDEX) povodom obilježavanja Svjetskog dana hepatitisa.
Jer "HEPATITIS NE MOŽE ČEKATI".

Pages

Subscribe to Association Hepatos Rijeka RSS