UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" GOSTOVALA S PREDSTAVOM "MREŽA" U OŠ "SRDOČI"

05.06.2024.g., udruga "HEPATOS RIJEKA" gostovala je u OŠ "Srdoči" s edukativnom predstavom "MREŽA", kroz program "KAZALIŠNE PRIČE" podržan od strane Ministarstva zdravstva RH. Predstava je izvedena za 5., 6., 7. i 8. razrede te profesore škole. Najavio ju je, kratkim govorom, sam ravnatelj škole Ivan Vukić.

UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" GOSTOVALA U OBRTNIČKOJ ŠKOLI OPATIJA S EDUKATIVNOM PREDSTAVOM "MREŽA"

U utorak, 04.06.2024.g., udruga "HEPATOS RIJEKA" gostovala je sa svojom edukativnom predstavom "MREŽA" u Obrtničkoj školi Opatija. 
Ukupno 22 učenice 1.k razreda, uz razrednicu Draženku Persen i stručnu suradnicu-psihologinju Lianu Vilenica, pogledale su našu eukativnu predstavu koja se bavi mentalnim zdravljem mladih, problematikom vršnjačkog nasilja, zlouporabe društvenih mreža, u suradnji i izvedbi glumaca kazališta Edukaz. 
Nakon predstave održana je rasprava na temu pod vodstvom

RADIONICA "PREVENCIJA RIZIČNIH PONAŠANJA KROZ RAZVOJ VJEŠTINA" U STROJARSKOJ ŠKOLI ZA INDUSTRIJSKA I OBRTNIČKA ZANIMANJA RIJEKA

U srijedu, 29.05.2024.g., udruga "HEPATOS RIJEKA" održala je radionicu "Prevencija rizičnih ponašanja kroz razvoj vještina", podržanu od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kao dio projekta "KAZALIŠNE PRIČE", za učenike 2. razreda Strojarske škole za industrijska i obrtnička zanimanja Rijeka. 
Ukupno 10 učenika odabranih od strane pedagoginje Ive Petermanec, prisustvovalo je radionici koju je vodila psihologinja udruge Vanna Planinac.

UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" SA EDUKATIVNOM PREDSTAVOM "MREŽA" U DRVODJELJSKOJ I STROJARSKOJ ŠKOLI RIJEKA

Danas, 28.05.2024., u sklopu projekta "KAZALIŠNE PRIČE" podržanog od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, udruga "HEPATOS RIJEKA" gostovala je sa edukativnom predstavom "MREŽA", u izvedbi kazališta EDUKAZ, u Drvodjeljskoj i strojsrskoj školi Rijeka Predstava je izvedena za učenike 1.,2. i 3. razreda raznih smjerova škole.

ODRŽANA INTERAKTIVNA RADIONICA U OŠ "FRAN KRSTO FRANKOPAN" PŠ BAŠKA, KRK

27.05.2024.g., udruga HEPATOS RIJEKA", odnosno psihologinja udruge Vanna Planinac, održala je interaktivnu radionicu "Prevencija rizičnih ponašanja kroz razvoj vještina" za 8. razred Područne škole "Fran Krsto Frankopan" u Baškoj na Krku. 
Učenici su kroz radionicu učili o prevenciji zaraze hepatitisom i HIV-om s naglaskom na asertivnom ponašanju, aktivnom slušanju i kritičkom razmišljanju u svrhu prevencije rizičnih ponašanja.

PSI HE(L)P U OPATIJSKOJ GIMNAZIJI "EUGENA KUMIČIĆA"

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci, u sklopu programa PSI HE(L)P kojeg financira Ministarstvo zdravstva RH, provela je dvije edukativne radionice za učenike Gimnazije "Eugena Kumičića" Opatija. 
 
Radionica "Što bi bilo da ne komuniciramo?" održana je 07.05.2024. za 18 učenika 2.b razreda. 
Radionica “Tko treba psihologa” održana je za 16 učenika 2.a. razreda.

PSI HE(L)P U EKONOMSKOJ ŠKOLI MIJE MIRKOVIĆA RIJEKA

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci, u sklopu programa PSI HE(L)P kojeg financira Ministarstvo zdravstva RH, provela je set od tri edukativne radionice za učenike Ekonomske škole "Mije Mirkovića" Rijeka. 
 
Radionica "Tko treba psihologa?" održana je 29.04.2024.

PSI HE(L)P U GIMNAZIJI ANDRIJE MOHOROVIČIĆA RIJEKA

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci, u sklopu programa PSI HE(L)P kojeg financira Ministarstvo zdravstva RH, provela je četiri edukativne radionice za učenike u Gimnaziji Andriji Mohorovičića Rijeka. 
 
22.4.2024. održana je radionica "Što bi bilo da ne komuniciramo?" u kojoj je sudjelovalo 23 učenika/ica 1.4. razreda i 19 učenika 2.5.

Pages

Subscribe to Udruga Hepatos Rijeka RSS