UDRUGA " HEPATOS RIJEKA " SUDJELOVALA U ON - LINE RADIONICI POPUNJAVANJA PRIJAVNIH OBRAZACA ZA VELIKE PROJEKTE ACTIVE CITIZENS FUNDA

Dana 07.04.2020. godine od 10 do 11,30 sati udruga "HEPATOS RIJEKA" sudjelovala je na 1. on-line radionici - "Popunjavanje prijavnih obrazaca" za Poziv za prijavu velikih projekata u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u organizaciji zaklada " Solidarna " i "Slagalica " te udruge "Smart" te CNVOS - krovne mreže slovenskih nevladinih organizacija.

"HEPATOS RIJEKA" OBILJEŽAVA SVJETSKI DAN ZDRAVLJA 2020.

Danas, 07.04., obilježava se Svjetski dan zdravlja.
 
Kao i uvijek do sada u naših deset godina, namjeravali smo ga i dogovorili obilježiti brojnim aktivnostima.

01.04. - SVJETSKI DAN BORBE PROTIV ALKOHOLIZMA - "BOCA ISTINE" , EDUKATIVNA PREDSTAVA ZA MLADE UDRUGE "HEPATOS RIJEKA" USMJERENA PREVENCIJI ZLOUPORABE ALKOHOLA MEĐU MLADIMA

U01.04. obilježavamo Svjetski dan borbe protiv alkoholizma. Udruga "HEPATOS RIJEKA" kroz svoj rad na neki način obrađuje, i povezana je i s ovom vrstom ovisnosti. I danas se vidi u trenutno kriznoj situaciji koliko je ovo veliki društveni problem.

ON-LINE INFORMATIVNA RADIONICA ZA POTENCIJALNE PRIJAVITELJE ACF-CROATIA

Dana 31.03.2020. godine, s početkom u 10,00 h, udruga "HEPATOS RIJEKA" sudjelovala je na prvoj on-line informativnoj radionici za potencijalne prijavitelje na natječaj za Velike projekte u organizaciji ACTIVE CITIZENS FUND HRVATSKA. Sudjelovalo je 60-tak pripadnika OCD-a iz cijele Hrvatske.

VAŽNA OBAVIJEST

Dragi naši korisnici, prijatelji i suradnici!
sukladno trenutnoj izvanrednoj situaciji s COVID-19 virusom te poštujući vašu i našu sigurnost i zdravlje i slijedeći upute stručnjaka, obavještavamo vas o sljedećem:
1. Do daljnjeg nećemo provoditi akcije dobrovoljnog, anonimnog i besplatnog savjetovanja i testiranja na hepatitis B, C i HIV. Kako znate, to radimo u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelima epidemiologije i mikrobiologije.

SASTANAK U HRVATSKOM ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVSTVO U SKLOPU SURADNJE NA PROJEKTU "ŽIVJETI ZDRAVO"

Udruga HEPATOS RIJEKA obavila je danas, 27.02.2020.g , sastanak u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo vezano uz aktivnost provedbe naše edukativne predstave za mlade "LUCIJINA PRIČA" usmjerene prevenciji rizičnih ponašanja među mladima u sklopu projekta ŽIVJETI ZDRAVO HZJZ-a.

UDRUGA " HEPATOS RIJEKA " SUDJELOVALA U OBILJEŽAVANJU SVJETSKOG DANA BOLESNIKA 2020.

Udruga "HEPATOS RIJEKA" je 10. veljače 2020. godine, povodom obilježavanja Svjetskog dana bolesnika sudjelovala na godišnjem susretu Uprave KBC-a Rijeka i predstavnika udruga u zdravstvu koje djeluju na području Primorsko – goranske županije. Susret se održao u Zavodu za patologiju riječkog KBC-a, Krešimirova 42a, a prezentaciju aktivnosti i planova koji se odnose na kvalitetu zdravstvene skrbi cjelokupne društvene zajednice za predstavnike udruga održali su: prof. dr.sc. Davor Štimac – ravnatelj KBC-a Rijeka, i mr. sc. Asja Vlaković – Mika dr. med.

TERENSKA AKCIJA TESTIRANJA ZA STUDENTE SVEUČILIŠTA U RIJECI

Kako je i najavljeno, udruga "HEPATOS RIJEKA" u suradnji s udrugom studenata medicine CroMSIC Rijeka, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelima epidemiologije i mikrobiologije te studentskom ambulantom Sveučilišta u Rijeci i dr. Turčić, održala je 10.02.2020.

Pages

Subscribe to Udruga Hepatos Rijeka RSS