VAŽNA OBAVIJEST

Dragi naši korisnici, prijatelji i suradnici!
sukladno trenutnoj izvanrednoj situaciji s COVID-19 virusom te poštujući vašu i našu sigurnost i zdravlje i slijedeći upute stručnjaka, obavještavamo vas o sljedećem:
1. Do daljnjeg nećemo provoditi akcije dobrovoljnog, anonimnog i besplatnog savjetovanja i testiranja na hepatitis B, C i HIV. Kako znate, to radimo u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelima epidemiologije i mikrobiologije. Naši dragi suradnici trenutno su na prvoj liniji fronte u ovoj situaciji i rade junački i odličan posao, spašavaju živote te jednostavno nisu u mogućnosti surađivati na ovaj način, a im želimo puno uspjeha, što manje slučajeva, sigurnost, da se situacija što prije normalizira te da se vratimo uobičajenoj rutini i da ih opet ugostimo u našem prostoru. Mi dežuramo u navedenom vremenu savjetovanja i testiranja. O nastavku ćete odmah biti obaviješteni.
2. Također, za sada, obustavljamo prikazivanje naših edukativnih predstava "LUCIJINA PRIČA" i "BOCA ISTINE" u suradnji s RI TEATROM
 
Djelatnici će raditi od kuće, ali ćemo i dalje biti dostupni i to:
1. Ostajemo dostupni ukoliko netko treba dostavu inzulinskog pribora, kondoma ili edukativnih i promotivnih materijala udruge.
2. Ostajemo na raspolaganju za sva pitanja, savjetovanja i dogovore:
a. putem naše Facebook stranice :https://www.facebook.com/HepatosRijeka/ i Messengera,
b. e-maila: info@hepatos-rijeka.hr i
c. mob: 091/ 4008 - 111
d. može se dogovoriti i razgovor Skype-om
e. ostaje dostupna naša besplatna SOS linija za podršku korisnicima 0800 22 50 četvrtkom od 13.00 - 15.00 h
 
Čuvajte sebe i druge i ostanite zdravi!
 
Tim udruge Hepatos Rijeka