UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" U SKLOPU OBILJEŽAVANJA EUROPSKOG PROLJETNOG TJEDNA TESTIRANJA NA HEPATITIS I HIV (17. - 24.05.2019.) ODRŽALA TERENSKU AKCIJU DOBROVOLJNOG, ANONIMNOG I BESPLATNOG SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA HEPATITIS B, C I HIV U CRIKVENICI U

I ove godine udruga "HEPATOS RIJEKA", već tradicionalno, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, pridružila se obilježavanju PROLJETNOG EUROPSKOG TJEDNA TESTIRANJA NA HEPATITIS I HIV koji se ove godine održava od 17.-25.05., a sve u sklopu projekta smanjenja štete "RIJEKA ZDRAVLJA" udruge "HEPATOS RIJEKA" financiranog od strane Ministarstva zdravlja RH.
Tako smo danas, 21.05.2019., kako je i najavljeno, od 10.00-12.00 h, u suradnji s NZJZ PGŽ - Ispostava Crikvenica i dr. Davorom Čorkom, dr.med., spec. epidemiolog, voditeljem Ispostave, održali TERENSKU AKCIJU SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA HEPATITIS B, C I HIV u prostoru Ispostave, Kotorska 13a, Crikvenica. Zainteresiranima se dijelio edukativni materijal te besplatni kondomi.
Uz lijepi odaziv, zahvaljujemo još jednom dr. Davoru Čorku na suradnji i pomoći u organizaciji.