UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" SUDJELUJE U OBILJEŽAVANJU DANA OTVORENIH VRATA UDRUGA 2021. GODINE

Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Vlade Republike Hrvatske – Ureda za Udruge ove godine održat će se od 10. do 12. lipnja 2021. uz temu "Krizna situacija = šansa za novi početak?".
I ove godine udruga "HEPATOS RIJEKA" otvara svoja vrata za građane dana 10. lipnja 2021. godine od 13,00 do 15,00 sati na našoj adresi Blaža Polića 2/3, uz poštivanje svih preporuka vezanih uz mjere zaštite od širenja COVID-19 virusa.
Pozivamo sve zainteresirane građane da se u navedenom terminu upoznaju s radom naše udruge, svim programima i aktivnostima koje provodimo, te dobiju korisne stručne informacije od strane djelatnika udruge i specijalista epidemiologa, uz edukativne  i promotivne materijale te besplatne kondome.
Za zainteresirane građane u istom terminu organiziramo i dobrovoljno, besplatno i anonimno testiranje na hepatitis C brzim testerima uz savjetovanje sa specijalistom epidemiologom u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko - goranske županije, Odjelom epidemiologije.