UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" SUDJELOVATI ĆE U PROGRAMU FESTIVALA GLEDAJ (U)DRUGE (31.05) U RIJECI U KULTURNOM CENTRU PALACH

Dragi naši prijatelji, korisnici, kolege i suradnici.
Ove godine udruga "HEPATOS RIJEKA" sudjeluje na FESTIVALU GLEDAJ (U)DRUGE (31.05.) uključujući se aktivno u program događanja.
Od nas ćete doznati sve o besplatnom, dobrovoljnom i anonimnom savjetovanju i testiranju na hepatitis B, C i HIV koje, u suradnji s NZJZ PGŽ, Odjelima epidemiologije i mikrobiologije, vršimo u našoj udruzi te dobiti edukativni materijal te besplatne kondome kao i sve informacije o našim ostalim aktivnostima.
Posebno smo ponosni što ćemo vam moći predstaviti naše dvije edukativne predstave U SKLOPU NAŠEG PROGRAMA PREVENCIJE razvijene u suradnji s RI TEATROM: "BOCA ISTINE", usmjerene prevenciji zlouporabe alkohola među mladima i "LUCIJINA PRIČA", edukativna predstava usmjerena prevenciji rizičnih ponašanja među mladima i smanjenju posljedica rizičnih ponašanja koja ĆE BITI I IZVEDENA ZA ZAINTERESIRANE U SKLOPU PROGRAMA FESTIVALA u prostoru PALACHA.
Odlične reakcije mladih odlična su preporuka da nam se pridružite na izvedbi i vidite što to radimo i nudimo, A MOŽDA I PRILIKA ZA SURADNJU.
Točno vrijeme prikazivanja predstave javit ćemo kada nam organizatori dostave konačni program i raspored.