UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" PREUZELA DONACIJU NATO CHARITY BAZZAR-A

Veliko nam je zadovoljstvo reći da je Udruga 'Hepatos Rijeka" ove godine, ostvarila donaciju od strane Nato Charity Bazaar-a, humanitarne organizacije čiji su članovi svi zaposlenici NATO-a.
Oni tijekom cijele godine sudjeluju u raznim akcijama putem kojih prikupljaju donacije za njihov humanitarni fond.
Sama ceremonija dodjele održala se 29.01.2024.g., u sjedištu NATO-a, na adresi Boulevard Leopold III u Bruxellesu, od 10,00 do 13,30 sati.
Donaciju je u ime udruge "Hepatos Rijeka" preuzela voditeljica ureda udruge, Ana Martinez di Monte Muros, a uručio ju je brigadir Emilio Turina, zamjenik Vojnog predstavnika RH pri NATO-u i EU, načelnik Odjela za NATO.
Uvodnu riječ i početnu prezentaciju održala je gđa. Irina Ilie, voditeljica projekta, dok je predsjednica udruge, gđa. Tanya Barchert zaželjela dobrodošlicu nazočnima na ceremoniji.
Pozdravne govore održali su i Admiral Rob Bauer, Predsjednik Vojnog odbora NATO-a i Glavni direktor međunarodnog vojnog osoblja NATO-a, general-pukovnik Janusz Adamczak.
Donacije je dobilo 9 udruga iz Belgije, te 17 udruga zemalja članica i pridruženih članica NATO-a.
Posebnu zahvalu upućujemo brigadiru Emiliu Turina, zamjeniku Vojnog predstavnika RH pri NATO-u i EU, načelniku Odjela za NATO i brigadiru Krešimiru Marasu, voditelju ureda VP, na pomoći i toploj dobrodošlici.