UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" NA GOSTOVANJU U VARAŽDINU I NOVOM MAROFU

08.03.2023. g. udruga "HEPATOS RIJEKA", gostovala je sa svojom edukativnom predstavom "ŽIVOT S VAGOM", realiziranom u suradnji s RI TEATROM, u Varaždinu i Novom Marofu.  
U 09.30 h predstava je izvedena u varaždinskom kinu Gaj za više razrede osnovnih škola i srednje škole Grada Varaždina. Izvedbi je prisustvovalo 100-ak djece nakon čega je slijedila radionica za 30-ak učenika na temu kritičkog mišljenja i formiranja stavova općenito.
U 12.00 h slijedila je izvedba "ŽIVOTA S VAGOM" za 250-ak učenika osnovne i srednje škole u Novom Marofu u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin".
Bitno je reći da su se ove aktivnosti odvijale kroz partnerstvo udruge "HEPATOS RIJEKA" sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije na njihovom projektu "Jačanje kapaciteta za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama u Varaždinskoj županiji", financiranom od strane Ministarstva zdravstva.
Još jednom zahvaljujemo Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije i dr. Irena Stipešević Rakamarić na ukazanom povjerenju i gostoprimstvu.