UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" NA DANIMA OTVORENIH VRATA UDRUGA 2023.

Jedanaesti po redu Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 01. do 03. lipnja 2023., u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH, s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora, te poboljšati percepciju udruga u javnosti.
 
I ove godine, Udruga "HEPATOS RIJEKA", već tradicionalno, u sklopu Savjetovališta udruge za dobrovoljno, anonimno i besplatno savjetovanje i testiranje na hepatitis B, C i HIV, sudjelovat će u obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga aktivnostima u našem prostoru, Blaža Polića 2/III, Rijeka (iznad studentskog restorana INDEX). 
U četvrtak, 01.06.2023.g., od 13,00 do 15,00 sati, održati će se akcija anonimnog, dobrovoljnog i besplatnog savjetovanja i testiranja na hepatitis B, C i HIV uz savjetovanje sa djelatnicima našeg Savjetovališta te dežurstvo i savjetovanje sa specijalistom epidemiologom iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko goranske županije. 
Savjetovalište je u tom terminu otvoreno za sve zainteresirane građane.