TERENSKA AKCIJA TESTIRANJA NA HEPATITIS C I PREGLEDI FIBROSCAN UREĐAJEM U DOMU ZA ODRASLE OSOBE "TURNIĆ" POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA

26.03.2021. od 10:00 do 12:00 h, u prostoru Doma za odrasle osobe "Turnić" održala se akcija testiranja na hepatitis C i pregled - elastografija jetre prijenosnim Fibroscan uređajem u suradnji s KBC RIJEKA, Klinikom za internu medicinu i prof.dr.sc. Davorom Štimcem, dr.med., spec. internist - gastroenterolog, Predstojnikom Klinike za internu  medicinu KBC - Rijeka i Alojzijem Lackovićem, dr.med, specijalizant interne medicine, KBC RIJEKA te Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelom epidemiologije i Tanjom Staraj-Bajćić, dr.med., spec. epidemiolog, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.
U suradnji i na inicijativu ravnateljice Doma "Turnić", gđe. Martine Baiocco, akciji su se odazvali mnogobrojni štićenici istog.
Vrlo zadovoljni jako dobrim odazivom i prijemom, od srca zahvaljujemo svim našim suradnicima u akciji na pomoći u realizaciji.