TERENSKA AKCIJA DOBROVOLJNOG, ANONIMNOG I BESPLATNOG SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA HEPATITIS B,C i HIV NA RABU

Djelatnici epidemiološkog odjela NZJZ PGŽ i Ispostave Rab NZJZ PGŽ , te naša udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Psihijatrijskom bolnicom na Rabu, ZZHM i DZ održali su još jednu uspješnu akciju terenskog ANONIMNOG,DOBROVOLJNOG I BESPLATNOG SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA HEPATITIS B, C i HIV na Rabu. Akcija se održala u ponedjeljak 26. studenoga 2018. u NZJZ PGŽ Ispostavi Rab, te  u Psihijatrijskoj bolnici Rab. 
Sveukupno je napravljeno 50 savjetovanja i testiranja sa zainteresiranim korisnicima, što je i iznimni odaziv na ovu hvalevrijednu akciju terenskog testiranja na Rabu. 
Zahvaljujemo svim zainteresiranima na lijepom odazivu, a posebnu zahvalu, mi kao udruga, upućujemo Dobrici Rončeviću, dr. med., spec. epidemiog, iz NZJZ PGZ, Odjel epidemiologije, te Danieli Glažar - Ivce, dr. med., spec. epidemiolog, voditeljici Ispostave Rab NZJZ PGZ, za pomoć u organizaciji i izvedbi, kao i ostalim suradnicima te Psihijatrijskoj bolnici Rab na lijepom prijemu i pomoći u realizaciji ove uspješne akcije.