POZIVNICA ZA PREMIJERU PREDSTAVE „ŽIVOT S VAGOM„ UDRUGE „HEPATOS RIJEKA“

Poštovani/a,
sa zadovoljstvom Vas pozivamo na svečanu premijeru edukativne predstave „ŽIVOT S VAGOM„ udruge „HEPATOS RIJEKA„ u suradnji s RI TEATROM.
Premijera je zakazana za 13.10.2021.g., srijeda, 13.00 h, Hrvatski kulturni dom na Sušaku ( HKD ), Strossmayerova 1, Rijeka.
Predstava je treći dio trilogije edukativnih predstava programa prevencije rizičnih ponašanja mladih „KAZALIŠNE PRIČE„ udruge „HEPATOS RIJEKA„, realiziranog u suradnji s RI TEATROM. 
Uz obrađene teme eksperimentiranja s opojnim sredstvima, krvlju prenosivih virusnih infekcija – zaraznih bolesti („LUCIJINA PRIČA„), zlouporabe alkohola (BOCA ISTINE), ova nova predstava „ŽIVOT S VAGOM„, obrađuje temu poremećaja u prehrani i to na edukativan, ali nadasve duhovit i zabavan način prilagođen mladoj publici (srednjoškolcima) kojima je predstava prvenstveno i namijenjena. Trajanje predstave je 40-ak minuta, prilagođeno trajanju školskog sata.
Scenarist predstave je g. Branko Ružić, redatelj je g. Marko Dorčić (RI TEATAR), a recenzent je prof.dr.sc. Davor Štimac.
Nakon predstave predviđen je i mali domjenak za uzvanike.
Premijera je zatvorena za širu javnost. Kako je broj uzvanika ograničen (radi situacije s pandemijom) molili bi da nam obavezno, u što kraćem roku, potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail aleksandra@hepatos-rijeka.hr ili mobitel 0914008111. Ukoliko ste zainteresirani pozvati još nekoga iz svoje radne okoline, molimo Vas da nas obavijestite o broju predviđenih osoba.
Nadamo se da ćete svojim sudjelovanjem uveličati ovu prigodu te se radujemo zajedničkom druženju.
Udruga „HEPATOS RIJEKA„