OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV ZLOUPORABE DROGA I NEZAKONITOG PROMETA DROGAMA 2021.

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelom za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i njegovim Odsjekom za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja te udrugom studenata medicine CroMSIC Rijeka obilježila je 26.06. - Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama.
Događaj smo obilježili podjelom edukativnog i informativnog materijala te besplatnih kondoma zainteresiranim građanima na riječkom Korzu.
Ovim putem zahvaljujemo Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjelu za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i njegovom Odsjeku za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja, voditeljici Odjela Karmen Jureško,dr. med., spec.psihijatar i voditelju Odsjeka dr.sc.Darku Rovišu, prof.soc.pedagog, te posebno mladim volonterkama udruge CroMSIC Rijeka, studenticama Medicinskog fakulteta u Rijeci na pomoći u organizaciji i provedbi akcije.