OBILJEŽAVANJE MJESECA BORBE PROTIV OVISNOSTI U SURADNJI S ODJELOM ZA PREVENCIJU POLICIJSKE UPRAVE PRIMORSKO - GORANSKE IZVEDBOM EDUKATIVNE PREDSTAVE "BOCA ISTINE" USMJERENE SUZBIJANJU ZLOUPORABE ALKOHOLA MEĐU MLADIMA

Danas, 04.12.2019., s početkom u 12.30 h, u prostoru Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeka, odigrali smo edukativnu predstavu "BOCA ISTINE", usmjerenu prevenciji zlouporabe alkohola među mladima, udruge "HEPATOS RIJEKA" u suradnji s RI TEATROM za učenike škole "NIKOLA TESLA" u Rijeci.
 
Time smo, kao jednom od niza aktivnosti, obilježili Mjesec borbe protiv ovisnosti u suradnji s Odjelom za prevenciju Policijske uprave Primorsko-goranske i voditeljicom gđom. Silvanom Šimunić te djelaticama Odjela gđom. Nives Kajfeš Grčko i gđom. Ingrid Mavrić.
 
Predstavu je u ime Primorsko-goranske županije došla podržati savjetnica u Upravnom odjelu za zdravstvo dr. Vedrana Fržop te djelatnice Odsjeka za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja Odjela za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.
 
Zahvaljujemo PU Primorsko-goranskoj, Odjelu za prevenciju te školi "NIKOLA TESLA" na odličnoj organizaciji, sudjelovanju te srdačnom prijemu i gostoprimstvu.