OBAVIJEST O PODJELI INZULINSKOG PRIBORA I POČETKU TESTIRANJA U PROSTORU UDRUGE

Poštovani korisnici, ovim putem obavještavamo da u našoj udruzi, u sklopu našeg HARM REDUCTION programa RIJEKA ZDRAVLJA, financiranog od strane Ministarstva zdravstva RH, možete dobiti, odnosno, može vam biti dostavljen inzulinski pribor, ampule vode i alkoholni tupferi.
 
Možete nas nazvati na naš besplatni SOS telefon 0800 22 50, svakog četvrtka od 13.00 - 15.00 h ili na mob. 091 4008 111.
 
Aktivnost je podržana, odnosno, provodi se kao uspješna mjera smanjenja širenja krvlju prenosivih zaraznih bolesti - hepatitisa i HIV-a.
 
Također, obavještavamo da redovito dobrovoljno, besplatno i anonimno savjetovanje i testiranje na hepatitis i HIV u našoj udruzi, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ, Odjelima epidemiologije i mikrobiologije, nakon perioda godišnjih odmora, ponovno počinje od četvrtka, 01.09.2022., u redovnom terminu, četvrtkom, od 13.00 - 15.00 h u našem Centru za dobrovoljno, anonimno i besplatno savjetovanje i testiranje na hepatitis B, C I HIV (Blaža Polića 2/III, RIJEKA, Brajda - iznad studentskog restorana INDEX).