"LUCIJINA PRIČA" ZA UČENIKE GRADITELJSKE ŠKOLE ZA INDUSTRIJU I OBRT RIJEKA U SURADNJI S POLICIJSKOM UPRAVOM PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE, ODJELOM ZA PREVENCIJU

Kako je i najavljeno, danas, 09.04.2019., u sklopu obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, u 12.00 h, u prostoru Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području Grada Rijeka, izvedena je edukativna predstava "LUCIJINA PRIČA", udruge "HEPATOS RIJEKA" u suradnji s RI TEATROM, usmjerena prevenciji rizičnih ponašanja među mladima, a za učenike prvih razreda Graditeljske škole za industriju i obrt Rijeka. Izvedba je organizirana u suradnji s Policijskom upravom Primorsko-goranske županije, Odjelom za prevenciju na čelu s gospođom Silvanom Šimunić uz potporu djelatnika Policijske uprave iz Odjela za prevenciju g. Daria Tonkovića, dipl. kriminalist.
Događaj je izazvao veliki interes medija koji su u velikom broju popratili događanje.
Zahvaljujemo našim domaćinima iz Policijske uprave Primorsko-goranske, Odjelu za prevenciju, posebice voditeljici, gđi. Silvani Šimunić i g. Dariu Tonkoviću na gostoprimstvu i pomoći u realizaciji.