ON-LINE IZVEDBE PREDSTAVE "LUCIJINA PRIČA" I RADIONICE U LIČKO - SENJSKOJ I KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA U GOSPIĆU I OGULINU

U sklopu projekta "KAZALIŠNE PRIČE" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji koja nije dozvolila realizaciju osmišljenih aktivnosti uživo, a kako bi sve bilo u skladu s trenutnim epidemiološkim smjernicama, uspješno smo se prilagodili i održali on - line izvedbe predstave "LUCIJINA PRIČA" udruge "HEPATOS RIJEKA" u suradnji s RI TEATROM, i edukativne radionice za učenike i profesore u srednjim školama u Gospiću i Ogulinu i to kako kako slijedi:
20.11.2020. - Srednja i industrijska  škola Ogulin. Sudjelovalo je 16 učenika  1.a razreda - smjer elektrotehničar s razrednicom Sanjom Musulin.
20., 23. i 24.11. 2020. - Gimnazija Gospić. Sudjelovao je ukupno 141 učenik 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a, 4.b  razreda kroz 3 predstave i radionice uz pomoć u realizaciji školske pedagoginje Božice Jengić i psihologinje Kristine Manestar iz Zavoda za javno zdravstvo Ličko - senjske županije kao suradnika na projektu.
Zahvaljujemo im na sjajnoj suradnji u provedbi.