EDUKATIVNA PREDSTAVA "BOCA ISTINE" I RADIONICA "ALKOHOL I KRITIČKO MIŠLJENJE" U OSNOVNOJ ŠKOLI "IVANA RABLJANINA" RAB I SREDNJOJ ŠKOLI "MARKANTUNA DE DOMINISA" U RABU

U sklopu programa "KAZALIŠNE PRIČE NA OTOCIMA" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, 02.05. i 03.05.2022.g., gostovali smo u Osnovnoj školi Ivana Rabljanina Rab i Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab u Rabu. 
 
Našu edukativnu predstavu "Boca istine" na temu prevencije zlouporabe alkohola među mladima u izvedbi Ri Teatra pogledalo 02.05.2022. godine je 83 učenika osmih razreda Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab i 70 učenika 1.b, 1.g. 2.a i 2.b razreda Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab. Isti su dan na edukativnoj radionici "Alkohol i kritičko mišljenje" sudjelovali učenici 1.g razreda srednje škole i dva osma razreda osnovne škole. Sljedeći su dan organizirane još dvije radionice pod vodstvom Ivane Host, voditeljice Psihološkog savjetovališta udruge "HEPATOS RIJEKA". Ukupno je na radionicama sudjelovalo 96 učenika.
 
 
Zahvaljujemo se Osnovnoj školi Ivana Rabljanina Rab i Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab na gostoprimstvu i odličnoj suradnji.