50. JUBILARNA AKCIJA TERENSKOG SAVJETOVANJA I TESTIRANJA UDRUGE HEPATOS RIJEKA: TERENSKA AKCIJA SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA HEPATITIS B, C I HIV NA MALOM LOŠINJU

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u srijedu, 24.10.2018., od 11.00 - 13.00 h, u suradnji Udruge HEPATOS RIJEKA i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko- goranske županije - Ispostava Mali Lošinj, održati terenska akcija dobrovoljnog, anonimnog i besplatnog savjetovanja i testiranja na hepatitis B, C i HIV na Malom Lošinju.
Savjetovanje i testiranje će se održati u prostoru Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko- goranske županije - Ispostava Mali Lošinj, D. Skopinica 4, Mali Lošinj.
Posebno smo ponosni i radosni što možemo istaknuti da je ovo 50. JUBILARNA AKCIJA TERENSKOG SAVJETOVANJA I TESTIRANJA NA HEPATITIS B, C I HIV kroz naše djelovanje kao udruge.
Zahvaljujemo Nastavnom zavodu za javno zdravstvo PGZ i Ispostavi Mali Lošinj kao i voditeljici dr. Senki Stojanovic dr.med., spec. epidemiolog, na pozivu i organizaciji te se veselimo zajedničkom radu.
Pozivamo zainteresirane da se odazovu i saznaju svoj status.