ON-LINE IZVEDBE PREDSTAVE "LUCIJINA PRIČA" I RADIONICE U ZADARSKOJ ŽUPANIJI ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA U PAGU I BIOGRADU NA MORU

U sklopu projekta "KAZALIŠNE PRIČE" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji koja nije dozvolila realizaciju osmišljenih aktivnosti uživo, a kako bi sve bilo u skladu s trenutnim epidemiološkim smjernicama, uspješno smo se prilagodili i održali on-line izvedbe predstave "LUCIJINA PRIČA" udruge "HEPATOS RIJEKA" u suradnji s RI TEATROM, i edukativne radionice u Zadarskoj županiji za učenike i profesore u srednjim školama "Bartula Kašića" u Pagu i "Biograd na Moru" u Biogradu na Moru i to kako kako slijedi:
19.03.2021. - Srednja škola "Bartula Kačića" Pag. Sudjelovalo je 20 učenika 4.g razreda uz 2 profesora škole.
11. i 23.03.2021. - Srednja škola "Biograd na Moru"  Za sada je sudjelovalo ukupno 39 učenika 1.c i 3.d razreda kroz 2 predstave i radionice uz pomoć u realizaciji školske pedagoginje Anđele Vulin i psihologinje Tine Bogdanić.
Zbog zainteresiranost u tijeku je realizacija prikazivanja predstave i odrađivanje radionica za još neke razrede ove škole do kraja školske godine.
Zahvaljujemo kolegama na sjajnoj suradnji i pomoći u provedbi.