2009

- U prosincu 2009. na skupštini u Splitu postali smo ponosni član Saveza oboljelih od hepatitisa Republike Hrvatske ( SOHRH).

- U prosincu 2009. posjetili „ HepC trust „ i g. Charles Gore-a inače predsjednika World hepatitis Alliance u Londonu te uspostavili kontakt i suradnju s istim.

- S dr. Štimcem i dr. Milić smo također dogovorili i tjedni termin za upućivanje naših klijenata, gdje bi oni odmah bili primljeni i uzeti u daljnju obradu. S dr. Trošelj – Vukić te dr. Pavićem smo također dogovorili prijem i obradu naših klijenata po najhitnijem postupku.

- Dogovorena buduća suradnja s dr. Đanom Pahor iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije o tjednom dežurstvu specijalista epidemiologa u prostoru naše udruge te o redovitim akcijama testiranja na hepatitis B i C i mogućnosti cijepljenja protiv hepatitisa B u prostoru naše udruge.

- Radi se i na dogovoru oko aktivnosti vezanih uz obilježavanje Dana borbe protiv hepatitisa u svibnju 2010. Vjerojatno će se organizirati testiranje na hepatitis C djelatnika gradske uprave Grada Rijeka u suradnji sa zavodom za javno zdravstvo, a upriličiti će se i predstava „ Što mi može virus? „ za ravnatelje i stručne službe srednjih škola Grada Rijeke kao i za zdravstvene djelatnike te ostale relevantne dionike vezane uz tematiku hepatitisa.