UDRUGA HEPATOS RIJEKA SUDJELOVALA U ZAGREBU NA SVEČANOJ DODJELI UGOVORA O FINANCIRANJU TE IZOBRAZBI O PROVEDBI INSTITUCIONALNE PODRŠKE

Udruga Hepatos Rijeka danas je prisustvovala svečanoj dodjeli ugovora o financiranju i radionici o provedbi institucionalne podrške 2020. – 2022. u Zagrebu u hotelu Dubrovnik. Skup je pozdravnim govorom otvorila Ines Katić, voditeljica Razvojnog ureda za međunarodnu i međusektorsku suradnju. Cvjetana Plavša – Matić, upraviteljica Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva je također pozdravila sve prisutne i istakla kako bi se ovom institucionalnom podrškom trebalo staviti u fokus rad i razvoj pojedine udruge. Među okupljenima je bilo onih koji su već prije koristili sredstva, kao i oni koji prvi put koriste. Najavila je i veliko događanje u sklopu hrvatskog presjedanja EU, a za što su sve udruge dobile sredstva za sudjelovanje, a to je Euro-Mediteranski forum koji će se održati od 2. do 5. travnja u Šibeniku, očekuje se oko 1000 sudionika iz 42 zemlje, od Bliskog istoka, do sjevera Afrike i cijele Europe.

Upraviteljica Nacionalne zaklade gospođa Cvjetana Plavša-Matić te zamjenica upraviteljice za razvojne programe gospođa Marija Boltek svečano su uručile ugovore predstavnicima udruga nakon čega je uslijedila izobrazba o kvalitetnoj provedbi.