ON-LINE IZVEDBE PREDSTAVE "BOCA ISTINE" I RADIONICE U PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI ZA UČENIKE SREDNJE GRAĐEVINSKE TEHNIČKE ŠKOLE I SREDNJE MEDICINSKE ŠKOLE RIJEKA

U sklopu projekta "KAZALIŠNE PRIČE" udruge "HEPATOS RIJEKA", podržanog od strane Ministarstva zdravstva RH u sklopu projekata usmjerenih prevenciji ovisnosti među mladima, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji koja nije dozvolila realizaciju osmišljenih aktivnosti uživo, a kako bi sve bilo u skladu s trenutnim epidemiološkim smjernicama, uspješno smo se prilagodili i održali on - line izvedbe predstave "BOCA ISTINE" udruge "HEPATOS RIJEKA" u suradnji s RI TEATROM, i edukativne radionice za učenike i profesore u Srednjoj Građevinskoj tehničkoj školi Rijeka i u Srednjoj Medicinskoj školi Rijeka.
U Medicinskoj školi predstave i radionice su se on-line izvele 16., 29. i 30.11.2021. za 3-3, 3-6 i 3-8 razrede i ukupno 64 učenika uz tri profesorice - razrednice: Snježanu Salopek, Aleksandru Ivković i Lucu Lukić.
U aktivnostima u Građevinskoj tehničkoj školi, 09.12.2021., sudjelovalo je 23 učenika 1d razreda uz razrednicu Andreu Pajović.
Zahvaljujemo školama na sjajnoj suradnji i pomoći u zajedničkoj realizaciji.